Opinie


Data/miejsce/prowadzącySzkołaOpinia
6.11.2017, Warszawa
Ross Mulkern
XXII Liceum Ogólnokształcące
z Oddziałami Dwujęzycznymi
im. José Martí
Warszawa
Warsztaty bardzo dobrze przygotowane i poprowadzone w ciekawy i dostosowany do wieku uczniów sposób, charyzmatyczny prowadzący, ale... za krótkie:(
31.10.2017, Poznań
Richie Mullaney
Szkoła podstawowa nr 2
Otwock
Warsztaty przeprowadzone w przyjaznej atmosferze, ciekawe i angażujące uczniów. Jak zawsze pełne zadowolenie.
31.10.2017, Poznań
Richie Mullaney
Szkoła Podstawowa nr 1
Gostyń
Warsztaty prowadzone w bardzo żywiołowy sposób dzięki czemu uczniowie się nie nudzili. Wyścig z nalesnikami wzbudził wiele entuzjazmu, zatem szkoda, że nie było możliwości spróbowania przez uczniów jakiegoś tańca. Warsztaty bardzo się wszystkim podobały.
31.10.2017, Poznań
Richie Mullaney
Powiatowy Zespół Szkół
Świebodzin
Organizacja warsztatów i forma prowadzenia wybrana przez prowadzącęgo są na bardzo wysokim poziomie i atrakcyjne dla uczniów. Uczniowie byli bardzo zadowoleni i wyrażali chęć udzialu w podobnych zajęciach w przyszłości.
27.10.2017, Poznań
Richie Mullaney
Zespół Szkół Nr 9
Kalisz
Warsztaty bardzo ciekawe, bogate w treści kulturowe i jak zawsze, świetnie przeprowadzone przez Richie'ego, który potrafi fantastycznie nawiązać kontakt z młodzieżą. Uczniowie i opiekunowie są bardzo zadowoleni z udziału.
26.10.2017, Rzeszów
Ross Mulkern
I LO im. J.Słowackiego
Częstochowa
Opinia jak najbardziej pozytywna. Uczniowie zadowoleni. Ciekawe podejście do tematu. Z pewnością skorzystamy ponownie. Poleciłam koleżankom.
19.10.2017, (szkoła)
Richie Mullaney
Zespól szkolno-przedszkolnyDzieci zachwycone i pełne wrażeń po warsztatach.Wydarzenie na długo pozostanie w pamięci dzieci .Uczniowie opowiadają również o niepospolitym imidżu prowadzącego co jest dla dzieci dodatkową atrakcją.Richie potrafi przyciagać ,jest bardzo entuzjastyczny i wesoły.Była to nauka bez granic.
18.10.2017, Katowice
Nick Clowes
Szkoła podstawowa nr 18
Chorzów
Jak zawsze super!
18.10.2017, Katowice
Nick Clowes
Katolicka Szkoła Podstawowa
im. Brata Alberta
Czechowice-Dziedzice
Warsztaty bardzo podobały się młodzieży. Interesujące i rozrywkowe, profesjonalnie przygotowane.
16.10.2017, Warszawa
Ross Mulkern
Szkoła Podstawowa
Koczargi Stare
Dzieci były zachwycone. Pomimo dużej ilości słuchaczy prowadzącemu udało się zaangażować wszystkich uczniów.
11.10.2017, Krasnystaw
Richie Mullaney
Szkoła Podstawowa
im. ks. Jana Twardowskiego
Siennica Nadolna
Bardzo interesujący wykład. Prowadzący tworzył przyjazną atmosferę. W drugiej części warsztatów porwał młodzież do tańca. Szkoda tylko, że nie wziął pod uwagę poziomu zaawansowania uczniów i nie mówił nieco wolniej.
11.10.2017, Rzeszów
Ross Mulkern
Zespół Szkół Licealnych
Ustrzyki Dolne
Uczniowie bardzo zadowoleni, wręcz zachwyceni.
11.10.2017, Krasnystaw
Richie Mullaney
Publiczna Szkoła Podstawowa nr 4
im. Jana Pawła II
Krasnystaw
Warsztaty super, bardzo ciekawa tematyka i zaangażowany prowadzący. Dzieciaki były zachwycone.
10.10.2017, Warszawa
Richie Mullaney
Szkoła Podstawowa nr 3
im. Jana Pawła II
Mińsk Mazowiecki
Super!
06.10.2017, Katowice
Nick Clowes
ILO im. Antoniego Osuchowskiego
Cieszyn
Warsztaty świetnie zorganizowane i poprowadzone. Bardzo sympatyczny prowadzący zainspirował uczniów i pozwolił poznać osobliwości języka i kultury krajów anglojęzycznych.
04.10.2017, Kraków
Ross Mulkern
Szkoła Podstawowa
Nowy Wiśnicz
Interesujące warsztaty, dobra lokalizacja blisko dworca PKP
29.09.2017, (szkoła)
Richie Mullaney
Bednarska Szkoła Podstawowa
Warszawa
Warsztaty przygotowane i przeprowadzone w bardzo profesjonalny sposób i z wielkim poczuciem humoru, atrakcyjne zarówno dla uczniów jak i dla nauczycieli, ogromna dawka informacji zaprezentowana w ciekawy i przystępny dla uczniów sposób. Prowadzący Richie Mullaney niezwykle charyzmatyczny, o niespożytych pokładach energii i niebanalnym poczuciu humoru 🙂
28.09.2017, Katowice
Fluency MC
Miejska Szkoła Podstawowa nr 9 z oddziałami integracyjnymi im.G.Morcinka z włączonymi oddziałami Miejskiego Gimnazjum nr 1Fantastyczne jak zwykle. Na pewno przyjedziemy ponownie.
26.09.2017, Polkowice
Richie Mullaney
Katolicka Publiczna Szkoła Podstawowa
Polkowice
Warsztaty pozytywnie ocenione przez uczniów, tym bardziej, że niektórzy obawiali się brać w nich udział ze względu na słabą znajomość języka. Prowadzący (Ross) rewelacyjnie potrafił dostosować przekaz do możliwości językowych poszczególnych grup.
26.09.2017, Warszawa
Fluency MC
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych
Łachów
Bardzo udane warsztaty, super prowadzący!
21.09.2017, Kraków
Ross Mulkern
Szkola Podstawowa nr 2
im. Henryka Sienkiewicza
Ciekawe zajęcia, prowadzący potrafi przekazać wiedzę w sposób angażujący uczniów, posiada dobry kontakt z młodzieżą
13.06.2017, Zbierzów
Richie Mullaney
Zespół Szkolno- Przedszkolny, Szkoła Podstawowa
Zabierzów
Wspaniałe zajęcia przygotowane dla czwartoklasistów, prowadzone profesjonalnie a przy okazji zabawnie.
13.06.2017, Warszawa
Ross Mulkern
Gimnazjum 121
Warszawa
Zajęcia ciekawe i angażujące uczniów. Zarówno temat jak i prowadzenie przez Rossa Mulkerna, jego wiedza i podejście do uczestników bardzo do nas przemawiały.
13.06.2017, Warszawa
Fluency MC
ZS im. ks. Eleonory CzartoryskiejTo były bardzo dobre warszataty. Dzieci wyniosły z nich wiele przydatnych informacji. Mieliśmy okazję rapować, śpiewać i dobrze się bawić. Ciekawostki dotyczące kultury Wielkiej Brytanii sprawiły, że młodzież i dzieci naprawdę wciągnęły się w te tematy. Dziękuję za profesjonalne podejście i naprawdę dobrze poprowadzone zajęcia.
1.06.2017, Katowice
Richie Mullaney
Szkoła Podstawowa nr 5 im. Adama Mickiewicza
Zawiercie
Wspaniała lekcja języka dla uczniów. Dużo dobrej zabawy dla dzieci.
30.05.2017, Poznań
Richie Mullaney
Gimnazjum
im. Feliksa Szołdrskiego
Nowy Tomyśl
Wspaniale wydarzenie edukacyjne integrujące nauczanie języka z tradycją, Tematyka zajęć i dynamika przeprowadzenia ich wzbudziła zainteresowani i zachęciła uczestników warsztatów do interakcji.
opinie

 

 

Komentowanie jest wyłączone