Opinie


Data/miejsce/prowadzący Szkoła Opinia
15.11.2017, Kraków
Leslie Mazur–Park
II Liceum Ogólnokształcące
im.M.Kopernika
Mielec
Częsć I warsztatów - The United Kingdom okazała się szybką podróżą przez krainy geograficzne Wielkiej Brytanii , co dla uczniów było okazją do powtórzenia sobie kilku ważnych faktów przez egzaminem maturalny,. Najbardziej podobałą się część II gdzie uczniowie mieli okazję nauczyć się podstawowych zwrotów w kornwalijskiej odmianie Gaelic. Sama prezentacja była lekka, zabawna i przeplatana utworami muzycznymi wykonanymi przez Lesliego. Dziękujemy i czekamy na kolejne propozycje warsztatów.
15.11.2017, Kraków
Leslie Mazur–Park
II Liceum Ogólnokształcące
Mielec
Warsztaty bardzo pouczające i ubogacające, bezpośredni kontakt z native speakerem bezcenny, prezentowane treści przekazano w interesujący sposób, uatrakcyjniając proces dydaktyczny grą na instrumencie muzycznym.
15.11.2018, Katowice
Nick Clowes
I LO im.A.Osuchowskiego
Cieszyn
Jak zwykle warsztaty na bardzo wysokim poziomie, nauka przez zabawę -uczniowie zachwyceni,spora dawka wiedzy i śmiechu. Dziękujemy serdecznie.
14.11.2017, Katowice
Steve Bingham
SP Nr 15 im. St. Żeromskiego
Sosnowiec
Rzeczywiście warsztaty były wyjątkowe pod wieloma względami, przede wszystkim wspaniała osobowość i talent prowadzącego sprawiły, że komunikacja językowa odbywała się w bardzo przyjemny sposób, budując wiele pozytywnych emocji, które pozostaną w nas na dłużej.
14.11.2018, Katowice
Richie Mullaney
Szkoła Podstawowa nr 2
im. Jana Pawła II
Wiedzy 3
Jak zawsze pełen profesjonalizm
14.11.2017, Katowice
Steve Bingham
Zespół Szkół Ekonomicznych
Dąbrowa Górnicza
Bardzo interesujące wydarzenie
13.11.2017, Rzeszów
Leslie Mazur–Park
Zespół Szkół Licealnych
im.B.Chrobrego
Leżajsk
Warsztaty bardzo pouczające i ubogacające, bezpośredni kontakt z native speakerem bezcenny, prezentowane treści przekazano w interesujący sposób, uatrakcyjniając proces dydaktyczny grą na instrumencie muzycznym.
13.11.2017, Rzeszów
Leslie Mazur–Park
PSP nr 1 im. gen Stanisława
Dąbka
Warsztaty dość ciekawe ale niestety zabrakło interakcji PROWADZĄCY-UCZNIOWIE. Poziom warsztatów również był za wysoki jak dla moich uczniów. Ogólna ocena dobra:)
13.11.2017, Rzeszów
Leslie Mazur–Park
Szkoła Podstawowa im. Jana Pawła II
Olszany
Warsztaty ciekawe.
31.10.2017, Warszawa
Nicholas Sims
Szkoła Podstawowa nr 1
Warszawa
Bardzo ciekawa forma prowadzenia zajęć. Nicholas Sims super 🙂
29.10.2017, Katowice
Nicholas Sims
Zespół Szkół Ogólnokształcących im. Jana Pawła II
Pawłowice
Wydarzenie oceniam bardzo pozytywnie. Prowadzący w ciekawy sposób przedstawiał fakty dotyczące Halloween. Zajęcia dotyczące Jacka the Rippera spotkały się z jeszcze większym zainteresowaniem - uczniowie mogli poczuć się jak prawdziwi detektywi 🙂
29.10.2017, Katowice
Nicholas Sims
Zespół Szkół nr 3 im. Stanisława Wyspiańskiego
Jastrzębie-Zdrój
Bardzo ciekawe warsztaty. Prowadzący w znakomity sposób przybliżył nam historię i tradycje brytyjskie. Uczniowie byli zachwyceni.
23.10.2017, Krasnystaw
Fluency MC
Szkoła Podstawowa
Kraśniczyn
Warsztaty były fenomenalne, wszystkim nam się podobały. Jason jest niesamowicie energetycznym człowiekiem!
23.10.2017, Krasnystaw
Fluency MC
Szkoła Podstawowa im. Jana Pawła II-Papieża
Orłów Drewniany
Warsztaty były wspaniałe, oprócz świetnej zabawy rozwijały także umiejętności językowe, czyli nauka poprzez zabawę.
23.10.2017, Krasnystaw
Fluency MC
Szkoła Podstawowa im.Juliusza Słowackiego
Małochwiej Duży
Jason Levine / Fluency MC jest wspaniałym nauczycielem ze świetnymi pomysłami na dotarcie do młodych ludzi. Bardzo energetyczny, miły, sympatyczny, cierpliwy i profesjonalny. Moja młodsza młodzież była oczarowana, mam nadzieję, że złapali bakcyla!
23.10.2017, Krasnystaw
Fluency MC
Szkoła Podstawowa
Wirkowice Drugie
Ciekawe, inspirujące i angażujące warsztaty!
22.10.2017, Warszawa
Fluency MC
Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego i VIII Liceum Ogólnokształcące
Toruń
Fantastyczne wydarzenie dla młodzieży, inny sposób uczenia i uczenia się, fantastyczny feedback od młodzieży, kolejne klasy zapisały się na następne wydarzenia.
22.10.2017, Warszawa
Fluency MC
Szkoła Podstawowa im. Jana Pawła II
Leoncin
Bardzo żywiołowy prowadzący, jak zawsze zabawnie i sympatycznie.Nawet mniej zaawansowani uczniowie zrozumieli prawie wszystko i dzięki temu wzrosła ich motywacja do nauki języka.
22.10.2017, Warszawa
Fluency MC
VIII LO
Toruń
Jestem bardzo zadowolona z udziału w tym wydarzeniu- osoba Jasona w bardzo interesujący sposób wskazała nauczycielom techniki ćwiczeń, które odpowiadają uczniom i mogą ich zmotywować do nauki, a uczniom pokazał, że nauka nie musi być monotonna, nudna i żmudna, ale że mogą poszukiwać różnych form ćwiczenia języka angielskiego poza lekcją i szkołą.
22.10.2017, Warszawa
Fluency MC
Szkoła Podstawowa Z Oddziałami Integracyjnymi im.J.M.Szancera
Warszawa
Warsztaty był świetne, pełne energii, zaangażowania, uczniowie zachwyceni i oczarowani
19.10.2018, Łódź
Richie Mullaney
Zespół Szkół Nr 9
Kalisz Wlkp.
Bardzo dobrze zorganizowane i bardzo atrakcyjne tematycznie warsztaty. Richie jak zawsze nawiązał świetny kontakt z uczniami. Wszyscy uczestnicy - wraz z opiekunami - są bardzo zadowoleni z udziału. Dziękujemy!
19.10.2018, Katowice
Nick Clowes
Publiczna Szkoła Podstawowa nr 2 im. Artura Gadzińskiego
Zdzieszowice
Zajęcia dla uczniów wspaniałe, pełne słowa, akcji i zaangażowania obu stron. Warsztaty wyzwalające aktywność dzieci i ośmielające je w mowie, udowadniające młodym , że rozumieją i komunikują po angielsku, że warto się uczyć angielskiego bo komunikują z native speakerem (!). Do tej pory nie wszyscy zdawali sobie sprawę "po co się uczą". Teraz w atmosferze zabawy odkrywali pokłady swojej wiedzy i umiejętności. Prowadzący fantastyczny, dzieci zachwycone. Dziękujemy!
17.10.2018, Poznań
Richie Mullaney
Powiatowy Zespół Szkół
Świebodzin
Ciekawe i poznawcze.
16.10.2018, Katowice
Richie Mullaney
Szkoła Podstawowa Nr 8
Dąbrowa Górnicza
Już trzeci raz byłyśmy z uczniami z koleżanką na warsztatach Richie'go. Jak zwykle prowadzący miał super podejście do uczniów i niespożytą energię. Warto było przyjechać.
16.10.2018, Katowice
Richie Mullaney
Zespół Szkół Artystyczno-Projektowych
Tarnowskie Góry
Rewelacyjne warsztaty! Jak zawsze prowadzone z humorem i angażujące uczniów do aktywnego uczestnictwa!
16.10.2018, Katowice
Richie Mullaney
Szkoła Podstawowa nr 54 im. Wacława Kuchara
Bytom
Świetne integracyjne spotkanie. Prowadzacy b. charuzmatyczny. Jak dla mnie godzina za krotko...
15.10.2018, Kraków
Richie Mullaney
II Liceum Ogólnokształcące
Mielec
Ciekawe informacje na temat Irlandii, świetnie się bawiliśmy przy nauce tańca.
14.06.2018, Kraków
Hans Egelhoff
II Liceum Ogólnokształcące
Mielec
Jak zwykle, poza nową porcją wiedzy, duża doza dobrego humoru i pozytywnych wrażeń!
07.06.2018, Poznań
Nick Clowes
Szkoła Podstawowa nr 1
Gostyń
Wspaniałe warsztaty! Uczniowie byli zachwyceni charyzmatycznym prowadzącym.
30.05..2018, Katowice
Ross Mulkern
Szkoła Podstawowa nr 10 z Oddziałami Dwujęzycznymi im. Karola Miarki
Mysłowice
Jesteśmy bardzo zadowoleni z poziomu i sposobu prowadzenia warsztatów. Nick potrafił porwać młodzież, która z zainteresowaniem uczestniczyła w zajęciach. Poziom idealnie dopasowany do grupy.
11.05.2018, Zgierz
Nick Clowes
Szkoła Podstawowa nr 11
Zgierz
Warsztaty pełne wrażeń. Okazało się, że porozumiewanie w języku obcym nie jest takie trudne i może być bezstresowe. Dzięki Nick. 🙂 Dzieciaki już pytają o następne zajęcia.
26.04.2018, Poznań
Nick Clowes
Szkoła Podstawowa
im. II Armii Wojska Polskiego
Zbąszynek
Warsztaty prowadzone w sposób profesjonalny i ciekawy. Wiedza przekazywana w sposób niebanalny, angażując uczestników. Niezapomniane doswiadczenie.
23.04..2018, Łódź
Ross Mulkern
Mundurowe Liceum Ogólnokształcące
Łódź
Warsztaty bardzo ciekawe, angażujące uczniów. Przekazana wiedza nie była nudna i podręcznikowa. Uczniowie z pewnością długo nie zapomną zwariowanych angielskich sportów takich jak gravy wrestling cze ferret legging 🙂
16.04..2018, Poznań
Ross Mulkern
Zespół Szkół
nr 4 RCKU
Wałcz
Superrrr!!!
15.04.2018, Rzeszów
Nick Clowes
Szkoła Podstawowa nr 3
Sanok
Warsztaty udane dziękuję
13.04.2018, Opatów
Bulent Akman
Zespół Szkół - Szkoła Podstawowa
Opatów
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Program dostosowany do poziomu uczniów. Dobry kontakt z prowadzącym. Prosimy o certyfikat dla szkoły.
12.04.2018 Łódź
Nick Clowes
i Ross Mulkern
Szkoła Podstawowa nr 1
im. Królowej Jadwigi
Konstantynów Łódzki
Super, wysoki poziom, uczniowie są zachwyceni a to najważniejsze
09.04..2018, Białobrzegi
Ross Mulkern
Liceum Ogólnokształcące im. Armii Krajowej
Białobrzegi
Bardzo pozytywnie, profesjonalnie. Kapitalna umiejętność zaangażowania uczniów podczas zajęć. Ross - mistrzowstwo
22.03.2018, Kraków
Hans Egelhoff
Zespół Szkolno-Przedszkolny
Brzeźnica
Moja opinia na temat wydarzenia: Ciekawe, inspirujące warsztaty, świetny prowadzący.
15.03.2018, Rzeszów
Nick Clowes
Szkoła Podstawowa nr 3
Sanol
Bardzo ciekawe warsztaty, prowadzący potrafi przekazać wiedzę w sposób angażujący uczniów, posiada dobry kontakt z młodzieżą. Interesująca tematyka przedstawiona w humorystyczny sposób.
14.03.2018, Rzeszów
Ross Mulkern
Szkoła Podstawowa
Książnice
Świetnie przygotowany prowadzący Ross, zorganizowany.Prezentacja przemyślana, spójna, interesująca dla uczniów i nauczcieili 🙂 Prośba o inne miejsce warsztatów w Promarze na ul. Bohaterów było lepiej (parking, więcej miejsca dla uczniów, przyjemniej)
12.03.2018, Łódź
Ross Mulkern
Zespół Szkolno-Przedszkolny
Słodków
Ciekawe warssztaty, aczkolwiek nie tak "wciągające" jak w przypadku Ceili Dance
09.03.2018, Kraków
Hans Egelhoff
Zespół Szkolno - Przedszkolny
Brzeźnica
INSPIRUJĄCE, CIEKAWE, PEŁNE HUMORU
06.03.2018, Warszawa
Ross Mulkern
Szkoła Podstawowa nr 2
Marki
Zajęcia bardzo ciekawe, interesujące, wyzwalające pełne zaangażowanie grupy. Pogłębiają wiedzę z zakresu kultury brytyjskiej i umożliwiają dzieciom kontakt z żywym językiem. Na uwagę zasługuje profesjonalizm prowadzącego (Ross), wielkie zaangażowanie w prowadzenie zajęć oraz przystępne przekazywanie wiedzy. Prowadzący nawiązał doskonały kontakt z dziećmi. Potrafił zaciekawić i zainteresować wszystkich, nawet mało aktywnych i nieśmiałych. Uczniowie chętnie wypowiadali się i brali udział w proponowanych aktywnościach. Dzięki zajęciom młodzież dowiedziała się bardzo ciekawych rzeczy na temat języka, historii i kultury Irlandii i Wielkiej Brytanii.
20.02.2018, Węgierska Górka
Ross Mulkern
Zespół Szkół Zawodowych im. Prof. Jerzego Buzka
Węgierska Górka
Warsztaty dostosowane do poziomu uczniów, ciekawe, świetne przerywniki w formie quizu.
16.02.2018, Rzeszów
Hans Egelhoff
Zespół Szkół Licealnych
Ustrzyki Dolne
Opinia jak najbardziej pozytywna. Uczniowie bardzo zadowoleni.
13.02.2018, Jasło
Ross Mulkern
Społeczne Liceum Ogólnokształcące
Jasło
Fantastyczny prowadzący Ross, super warsztaty 🙂
26.01.2018, Poznań
Ross Mulkern
Szkoła Podstawowa
nr 2 z Oddziałami Dwujęzycznymi
Poznań
Zajęcia bardzo ciekawe i poruszające aktualne tematy. Prowadzący w interesujący sposób angażował uczestników,duży plus za wykorzystanie fragmentów filmów, muzyki itp. Quiz za pomocą Kahoot na podsumowanie to strzał w dziesiątkę!
24.01.2018, Koszalin
Richie Mullaney
Szkoła Podstawowa
w Rudnej Wielkiej
Rudna Wielka
Jak zwykle super, pełne życia i energii
20.01.2018, Rzeszów
Nick Clowes
Szkoła Podstawowa
im. Jana Pawła II
Olszany
Warsztaty okazały się strzałem w dziesiątkę, uczniowie bogatsi w nowe doświadczenie językowe i zmotywowani do dalszej pracy nad językiem. Z pewnością ponownie odwiedzimy Państwa na kolejnych warsztatach. Dziękujemy.
19.01.2018, Olkusz
Nick Clowes
Szkoła
Podstawowa nr 4
Olkusz
Rewelacyjny wykład. Świetna interakcja prowadzącego z uczniami.
19.01.2018, Katowice
Nick Clowes
Szkoła Podstawowa
nr 33
im Króla Stefana Batorego
Kraków
Warsztaty przeprowadzone zostały w sposób dynamiczny i pełen humoru. Młodzież wróciła do szkoły zachwycona. Ogromnie dziękujemy Nick'owi. Już marzymy o następnym.
10.01.2018, Koszalin
Richie Mullaney
Computer College
Koszalin
Jak zawsze cudowne warsztaty, świetny prowadzacy, zajęcia wciągające każdego ucznia, pełne humoru i dowcipu; dziekujemy i już czekamy na kolejne spotkanie!!!
2017, Rzeszów
Richie Mullaney
Maciej K,
Publiczne Gimnazjum
Tarnogród
Hello,
I’m an student writing in the name of some group from Tarnogrod, one of groups that had lessons with You last year, in Rzeszów, to be exact. And here comes our question- we would really like to have workshops with you again, but now when the teacher who was responsible for this kind of trips left our school and we would like to know if you would be nearby Rzeszów in Winter/Spring. We know this kind of offer from students may sound weird, but we liked workshops with you very much and we’d love to have them one more time. Lots of positive students’ energy,
Maciej K
20.12.2017, Rzeszów
Ross Mulkern
Zespol szkoł w Woli Mieleckiej
Wola Mielecka
Bardzo ciekawy watsztat. Polecam
18.12.2017,
Dąbrowa Górnicza
Richie Mullaney
Katolicka Szkoła Podstawowa oraz Liceum Ogólnokształcące z oddziałami gimnazjalnymi SPSK
Dąbrowa Górnicza
Warsztaty fantastyczne, Richi był cudowny, atmosfera - super, uczniowie- zachwyceni.
14.12.2017, Poznań
Richie Mullaney
Szkoła Podstawowa nr 54 im. Jana Kasprowicza
Poznań
Ciekawe i angażujące uczniów wydarzenie, pozwalające uczniom otworzyć oczy na inna kulturę.
13.12.2017, Łódź
Richie Mullaney
Szkoła Podstawowa nr 169 im. M. Dąbrowskiej
Łódź
Na początku wydarzenie było dostosowane do młodszych dzieci (10-11 lat). Później, uczniowie klasy starszej 7, wciągnęli się w część taneczną warsztatów. Bardzo dobre nagłośnienie, ciekawie prowadzona prezentacja.
13.12.2017, Łódź
Richie Mullaney
Szkoła Podstawowa
Gomunice
Zajęcia bardzo ciekawe. Prowadzący dobrze przygotowany i sympatyczny
08.12.2017, Zielonki
Fluency MC
Szkoła Podstawowa
Zielonki
Great fun with massive impact on students' learning motivation
07.12.2017, Katowice
Nick Clowes
i Ross Mulkern
Szkoła Podstawowa nr 2 im. Jana Pawła II
Poręba
Wrażenia bardzo pozytywne. Więcej takich warsztatów.
07.12.2017, Kraków
Fluency MC
Szkoła Podstawowa nr 45
Kraków
Bardzo ciekawe i podobało się uczniom.
06.12.2017, Rzeszów
Fluency MC
Publiczna Szkoła Podstawowa im. Jana Pawła II
Pysznica
Rewelacja! Wreszcie energetyczny speaker, kontakt z uczestnikami super, pozostawił czas na zadawanie pytań. Lokal bardzo dobry na takie spotkania.
06.12.2017, Katowice
Nick Clowes
i Ross Mulkern
Szkoła Podstawowa
Pietrowice Wielkie
Super, młodzież zachwycona.
06.12.2017, Warszawa
Richie Mullaney
Chrześcijańska Szkoła Podstawowa "Samuel"
Warszawa
Rewelacyjne wydarzenie! Szczególnie polecam dla kinestetyków!
05.12.2017, Warszawa
Fluency MC
Zespół Szkolno-Przedszkolny
Chynów
Świetne zajęcia!
05.12.2017, Łódź
Richie Mullaney
Publiczne Gimnazjum nr 17 im. Bohaterów Monte Cassion
Łódź
Prowadzący potrafił zainteresować uczniów tematem warsztatów, wciągnąć uczestników w zabawę. Uczniowie chętnie brali udział w aktywnościach zaproponowanych przez prowadzącego.
01.12.2017, Wrocław
Richie Mullaney
Szkoła Podstawowa nr 2
Nowogród Bobrzański
Wspaniałe warsztaty, angażujące każdego ucznia, niezależnie od wieku. Bardzo interesujące i ciekawe zajęcia. Zgodnie z założeniem- nauka języka poprzez zabawę.
01.12.2017, Rzeszów
Richie Mullaney
Publiczna Szkoła Podstawowa im. Jana Pawła II
Pysznica
Było dość fajnie, ale sala Wspólnoty Polskiej przy rynku była zbyt poważna dla dzieci.
28.11.2017, Kraków
Ross Mulkern
II Liceum Ogólnokształcące
Mielec
Świetna nauka poprzez zabawę i emocjonującą interakcję. Brawa dla prowadzącego (Ross Mulkern) i organizacji ! Z pewnością skorzystamy z kolejnych ofert Nauki Bez Granic.
28.11.2017, Kępno
Richie Mullaney
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1
Kępno
Wydarzenie w 100 % udane, uczniowie zadowoleni.
16.11.2017, Warszawa
Ross Mulkern
Szkoła Podstawowa
Koczary Stare
Warto było przyjechać. Zajęcia były bardzo ciekawe.
15.11.2017, Warszawa
Nick Clowes
i Ross Mulkern
Chrześcijańska Szkoła Podstawowa "Samuel"
Warszawa
Świetne warsztaty! Mogliśmy się dużo nauczyć i świetnie się bawiliśmy!
14.11.2017, Rzeszów
Ross Mulkern
Gimnazjum nr 3
(Szkoła Podstawowa nr 5)
Sanok
Ciekawa prezentacja o kulturze Wielkiej Brytanii, fajny, jasny przekaz informacji, ale jakość odtwarzanego dźwięku dawała wiele do życzenia.
10.11.2017, Katowice
Nick Clowes
II Liceum Ogólnokształcące
Mielec
Uczniowie cieszyli się,że mogli poznać wiele kolokwialnych słówek, których raczej nie znajdą w tradycyjnych podręcznikach do szkoły średniej.Bardo zabawne były przykłady dziwacznych sportów i potraw brytyjskich przedstawione przez Nicka.Największy entuzjazm wzbudziła oczywiście możliwość sprawdzenia nabytej wiedzy poprzez udział w grze z użyciem smartfonów. Już planujemy udział w kolejnych warsztatach.
8.11.2017, Katowice
Nick Clowes
III Liceum Ogólnokształcące
im. J. Słowackiego
Leszno
Zajęcia z Nickiem były niesamowicie ciekawe i dynamiczne. Wiedza przekazana w tak krótkim czasie była nie tylko interesująca ale przede wszystkim nowatorska z pożytkiem dla uczniów jak również nauczycieli 🙂
7.11.2017, Wieluń
Ross Mulkern
Katolickie Liceum Ogólnokształcące SPSK
Wieluń
b. dobra
6.11.2017, Warszawa
Ross Mulkern
XXII Liceum Ogólnokształcące
z Oddziałami Dwujęzycznymi
im. José Martí
Warszawa
Warsztaty bardzo dobrze przygotowane i poprowadzone w ciekawy i dostosowany do wieku uczniów sposób, charyzmatyczny prowadzący, ale... za krótkie:(
31.10.2017, Poznań
Richie Mullaney
Szkoła podstawowa nr 2
Otwock
Warsztaty przeprowadzone w przyjaznej atmosferze, ciekawe i angażujące uczniów. Jak zawsze pełne zadowolenie.
31.10.2017, Poznań
Richie Mullaney
Szkoła Podstawowa nr 1
Gostyń
Warsztaty prowadzone w bardzo żywiołowy sposób dzięki czemu uczniowie się nie nudzili. Wyścig z nalesnikami wzbudził wiele entuzjazmu, zatem szkoda, że nie było możliwości spróbowania przez uczniów jakiegoś tańca. Warsztaty bardzo się wszystkim podobały.
31.10.2017, Poznań
Richie Mullaney
Powiatowy Zespół Szkół
Świebodzin
Organizacja warsztatów i forma prowadzenia wybrana przez prowadzącęgo są na bardzo wysokim poziomie i atrakcyjne dla uczniów. Uczniowie byli bardzo zadowoleni i wyrażali chęć udzialu w podobnych zajęciach w przyszłości.
27.10.2017, Poznań
Richie Mullaney
Zespół Szkół Nr 9
Kalisz
Warsztaty bardzo ciekawe, bogate w treści kulturowe i jak zawsze, świetnie przeprowadzone przez Richie'ego, który potrafi fantastycznie nawiązać kontakt z młodzieżą. Uczniowie i opiekunowie są bardzo zadowoleni z udziału.
26.10.2017, Rzeszów
Ross Mulkern
I LO im. J.Słowackiego
Częstochowa
Opinia jak najbardziej pozytywna. Uczniowie zadowoleni. Ciekawe podejście do tematu. Z pewnością skorzystamy ponownie. Poleciłam koleżankom.
22.10.2018, Węgierska Górka
Richie Mullaney
Zespół Szkół Zawodowych
im. Prof. Jerzego Buzka
Węgierska Górka
Warsztaty ciekawe, inspirujące, prowadzone z lekkim zabarwieniem humorystycznym.
19.10.2017, Warszawa
Nick Clowes
Katolickie Liceum Ogólnokształcące
im. C.K. Norwida
Garwolin
Bardzo ciekawe i inspirujące warsztaty. Prowadzący nawiązał świetny kontakt z młodzieżą. Uczniowie i nauczyciele zachwyceni.
19.10.2017, (szkoła)
Richie Mullaney
Zespól szkolno-przedszkolny Dzieci zachwycone i pełne wrażeń po warsztatach.Wydarzenie na długo pozostanie w pamięci dzieci .Uczniowie opowiadają również o niepospolitym imidżu prowadzącego co jest dla dzieci dodatkową atrakcją.Richie potrafi przyciagać ,jest bardzo entuzjastyczny i wesoły.Była to nauka bez granic.
18.10.2017, Katowice
Nick Clowes
Szkoła podstawowa nr 18
Chorzów
Jak zawsze super!
18.10.2017, Katowice
Nick Clowes
Katolicka Szkoła Podstawowa
im. Brata Alberta
Czechowice-Dziedzice
Warsztaty bardzo podobały się młodzieży. Interesujące i rozrywkowe, profesjonalnie przygotowane.
16.10.2017, Warszawa
Ross Mulkern
Szkoła Podstawowa
Koczargi Stare
Dzieci były zachwycone. Pomimo dużej ilości słuchaczy prowadzącemu udało się zaangażować wszystkich uczniów.
11.10.2017, Krasnystaw
Richie Mullaney
Szkoła Podstawowa
im. ks. Jana Twardowskiego
Siennica Nadolna
Bardzo interesujący wykład. Prowadzący tworzył przyjazną atmosferę. W drugiej części warsztatów porwał młodzież do tańca. Szkoda tylko, że nie wziął pod uwagę poziomu zaawansowania uczniów i nie mówił nieco wolniej.
11.10.2017, Rzeszów
Ross Mulkern
Zespół Szkół Licealnych
Ustrzyki Dolne
Uczniowie bardzo zadowoleni, wręcz zachwyceni.
11.10.2017, Krasnystaw
Richie Mullaney
Publiczna Szkoła Podstawowa nr 4
im. Jana Pawła II
Krasnystaw
Warsztaty super, bardzo ciekawa tematyka i zaangażowany prowadzący. Dzieciaki były zachwycone.
10.10.2017, Warszawa
Richie Mullaney
Szkoła Podstawowa nr 3
im. Jana Pawła II
Mińsk Mazowiecki
Super!
06.10.2017, Katowice
Nick Clowes
ILO im. Antoniego Osuchowskiego
Cieszyn
Warsztaty świetnie zorganizowane i poprowadzone. Bardzo sympatyczny prowadzący zainspirował uczniów i pozwolił poznać osobliwości języka i kultury krajów anglojęzycznych.
04.10.2017, Kraków
Ross Mulkern
Szkoła Podstawowa
Nowy Wiśnicz
Interesujące warsztaty, dobra lokalizacja blisko dworca PKP
29.09.2017, (szkoła)
Richie Mullaney
Bednarska Szkoła Podstawowa
Warszawa
Warsztaty przygotowane i przeprowadzone w bardzo profesjonalny sposób i z wielkim poczuciem humoru, atrakcyjne zarówno dla uczniów jak i dla nauczycieli, ogromna dawka informacji zaprezentowana w ciekawy i przystępny dla uczniów sposób. Prowadzący Richie Mullaney niezwykle charyzmatyczny, o niespożytych pokładach energii i niebanalnym poczuciu humoru 🙂
28.09.2017, Katowice
Fluency MC
Miejska Szkoła Podstawowa nr 9 z oddziałami integracyjnymi im.G.Morcinka z włączonymi oddziałami Miejskiego Gimnazjum nr 1 Fantastyczne jak zwykle. Na pewno przyjedziemy ponownie.
26.09.2017, Polkowice
Richie Mullaney
Katolicka Publiczna Szkoła Podstawowa
Polkowice
Warsztaty pozytywnie ocenione przez uczniów, tym bardziej, że niektórzy obawiali się brać w nich udział ze względu na słabą znajomość języka. Prowadzący (Ross) rewelacyjnie potrafił dostosować przekaz do możliwości językowych poszczególnych grup.
26.09.2017, Warszawa
Fluency MC
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych
Łachów
Bardzo udane warsztaty, super prowadzący!
21.09.2017, Kraków
Ross Mulkern
Szkola Podstawowa nr 2
im. Henryka Sienkiewicza
Ciekawe zajęcia, prowadzący potrafi przekazać wiedzę w sposób angażujący uczniów, posiada dobry kontakt z młodzieżą
13.06.2017, Zbierzów
Richie Mullaney
Zespół Szkolno- Przedszkolny, Szkoła Podstawowa
Zabierzów
Wspaniałe zajęcia przygotowane dla czwartoklasistów, prowadzone profesjonalnie a przy okazji zabawnie.
13.06.2017, Warszawa
Ross Mulkern
Gimnazjum 121
Warszawa
Zajęcia ciekawe i angażujące uczniów. Zarówno temat jak i prowadzenie przez Rossa Mulkerna, jego wiedza i podejście do uczestników bardzo do nas przemawiały.
13.06.2017, Warszawa
Fluency MC
ZS im. ks. Eleonory Czartoryskiej To były bardzo dobre warszataty. Dzieci wyniosły z nich wiele przydatnych informacji. Mieliśmy okazję rapować, śpiewać i dobrze się bawić. Ciekawostki dotyczące kultury Wielkiej Brytanii sprawiły, że młodzież i dzieci naprawdę wciągnęły się w te tematy. Dziękuję za profesjonalne podejście i naprawdę dobrze poprowadzone zajęcia.
1.06.2017, Katowice
Richie Mullaney
Szkoła Podstawowa nr 5 im. Adama Mickiewicza
Zawiercie
Wspaniała lekcja języka dla uczniów. Dużo dobrej zabawy dla dzieci.
30.05.2017, Poznań
Richie Mullaney
Gimnazjum
im. Feliksa Szołdrskiego
Nowy Tomyśl
Wspaniale wydarzenie edukacyjne integrujące nauczanie języka z tradycją, Tematyka zajęć i dynamika przeprowadzenia ich wzbudziła zainteresowani i zachęciła uczestników warsztatów do interakcji.

opinie

 

 

Komentowanie jest wyłączone.